Verzending, levertijd en retourneren

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een (eventuele) bestelling bij Moonwoods!

Hieronder is alle informatie te vinden met betrekking tot verzending, levertijd en retourneren.

  • ☾ Wij hanteren vaste verzenddagen: Woensdag, Vrijdag & Zaterdag.
  • ☾ Wil je jouw pakket afhalen? Dat kan op afspraak!
  • ☾ Wij verzenden via PostNL: Brievenbuspost: €4,10 – Pakketpost €6,95.
  • ☾ Alles direct leverbaar, tenzij anders aangegeven.
  • ☾ 7 dagen per week bereikbaar via: info@moonwoods.nl
  • ☾ Wij gaan voor 100% tevreden klanten dus als er wat is, neem contact met ons op!

Levertijd en verzending

Wij hanteren vaste verzenddagen: Woensdag, Vrijdag en Zaterdag. Wij informeren de klant zodra het pakket is verstuurd door middel van een track en trace code. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij de pakketdienst. Wij verzenden via PostNL.

Heb je jouw bestelling met spoed, of voor een bepaalde datum nodig? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Afhalen

Het is mogelijk bestellingen af te halen in ons magazijn in Reeuwijk. Afhalen kan enkel op afspraak, dit stemmen we graag vooraf met je af. Zorg er voor dat de contactgegevens bij jouw bestelling volledig zijn (zoals bijvoorbeeld een telefoonnummer), dan kunnen we gemakkelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Gratis thuisbezorgd

Woon je in Reeuwijk? Dan bezorgen wij gratis bij je thuis, dit kun je aangeven bij het voltooien van de bestelling.

Bestelling annuleren

Je hebt als klant het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos te annuleren, mits het artikel in de originele verpakking, zonder beschadigingen en zonder sporen van gebruik op kosten van de klant naar ons retour gezonden wordt. Het aankoopbedrag inclusief verzendkosten (indien gehele bestelling retour) zal binnen maximaal 14 dagen aan de klant worden terugbetaald worden.

Wens je de bestelling te annuleren?
Dan verzoeken wij je daartoe een e-mail te sturen aan: info@moonwoods.nl of via het contactformulier op de website. Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. Enkel retourzendingen welke gemeld zijn, inclusief naam, contactgegevens en ordernummer kunnen in behandeling genomen worden.

Uitzonderingen op bovenstaand retourbeleid zijn: artikelen welke gepersonaliseerd zijn, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) speciaal voor u gemaakte producten

Retourneren

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen mag u volgens de wet “kopen op afstand” de producten met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en (onbeschadigde) verpakking aan ons retourneren. Moonwoods zal het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen terugstorten.

Moonwoods behoudt zich het recht retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel al is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele of onbeschadigde verpakking retour zijn gezonden.

Adres retourzending
Moonwoods
Einsteinstraat 54A
2811EP Reeuwijk

Emailadres: info@moonwoods.nl