Over Moonwoods

Over Moonwoods

Moonwoods is een webshop gericht op houten speelgoed voor kinderen. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, afzwem-cadeau of een cadeau voor een pasgeboren baby, Moonwoods biedt volop leuke mogelijkheden in diverse prijscategorieën! Als je de ontvanger zelf wil laten kiezen, zijn er cadeaubonnen beschikbaar.

Mocht je vragen of tips willen, wij helpen je graag! Service en persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk! Kijk even op de contactpagina zodat je weet hoe je ons kunt bereiken.

Even voorstellen

Mijn naam is Jessica, 32 jaar oud, en woon samen met mijn man, onze zoon (4 jaar) en dochter (1 jaar) in Reeuwijk. 

Ik ben gek op houten speelgoed, en besloot om hier wat mee te gaan doen! Mijn liefde voor houten speelgoed voor kinderen is extra aangewakkerd sinds de komst van ons zoontje. Al gaf ik het voor ik moeder werd ook graag cadeau aan kinderen uit mijn omgeving, Houten speelgoed ziet er mooi uit (het oog wil ook wat), het gaat lang mee, het is leuk om te geven en te krijgen!

Het inkopen van al dit prachtige speelgoed is dan ook echt een feestje, net als het uitpakken van nieuwe leveringen en het mooi inpakken voor onze klanten! Ik ga zorgvuldig om met het inkopen van speelgoed, het speelgoed wordt kritisch geselecteerd. Met als resultaat een shop vol mooi houten speelgoed.

Moonwoods is begonnen als een droom, die stukje voor stukje is uitgewerkt tot dit uiteindelijke resultaat. Een webshop waar ik mijn creativiteit, enthousiasme en klantgerichtheid in kwijt kan. Ik ga zorgvuldig om met alle bestellingen, iedere bestelling is een feestje!

Naast Moonwoods ben ik partime werkzaam bij een maatschappelijke organisatie. Ik ben hier transparant over, zodat klanten weten waarom ik vaste verzenddagen (voor pakketpost) hanteer. Het kan voorkomen dat het pakket sneller dan aangegeven wordt verzonden, dit dankzij mijn enthousiaste hulptroepen! Moonwoods bezorgt gratis thuis in Reeuwijk, en afhalen bij ons in het magazijn is op afspraak dagelijks mogelijk!

Over Moonwoods

Achter de schermen bij Moonwoods

Het bedenken van het Moonwoods- concept ging mij goed af, het uitwerken hiervan en het inkopen van prachtige artikelen ook! Maar, hoe kun je als (parttime) werkende moeder toch je droom realiseren en een webshop runnen? Antwoord: met een perfecte achterban! Mijn vader fungeert als perfecte magazijn-man! Mijn moeder kijkt kritisch mee naar artikelen en denkt hierin mee! En niet te vergeten mijn man, die mij ondersteunt bij onder andere de technische kant van Moonwoods!